مشاوره حقوقی رایگان - خريد خودرو و معرفی به آگاهی

باسلام و عرض ادب
بنده يك دستگاه مينی بوس خريداری كردم و از فروشنده وكالت بلاعزل گرفتم و تمام مبلغ را پرداخت نموده ام. متاسفانه با مراجعه به تعويض پلاك، خودرو را معرفی كردن به آگاهی به دليل غير فابريك بودن پرچ پلاك موتور مينی بوس. با مراجعه به آگاهی به بنده گفتن كه با وكالت كار انجام نميديم و بايد صاحب سند شخصاً بياد خودش. وقتی به فروشنده گفتم و ازش خواستم بياد برای كار تعويض پلاك گفت من نميام و هر كاری دوست داری برو بكن. من چطور ميتونم از ايشون به چه عنوان شكايت كنم؟ ايشان با اين كارشون ٢-٣ ماه است كه منو از نون خوردن انداخته و خسارت سنگين مالی و خانوادگی به من زده. لطفاً كمكم كنيد. ممنون

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

دعوی الزام به تنظیم سند بر علیه او اقامه کنید و ضمنن می توانید خسارت عدم نفع خودتون رو هم اخذ نمایید