مشاوره حقوقی رایگان - تصرف بخشی از ملک

سلام. شخصی به عنوان پیمانکار برای بنده ساختمانی ساخته و تمام پولش را طبق قرارداد گرفته اما مقداری از وسایل و ابزار بنایی را در قسمتی از ساختمان رها کرده و چهار سال بدون توجه به درخواست تخلیه نمیکند برای وی دوبار اظهارنامه داده ام ولی در آدرس نبوده حال باید شکایت کنم یا دادخواست بدهم. ضمنا ایشان مطالبه وجه اضافه بر قرارداد میکند. مسئله مربوط به سال 94 است.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

شما باید تامین دلیل نمایید و سپس همه اقلام را به انباری منتقل نمایید تا تعیین تکلیف شود ایشان قصد دارد با این روش ایذای شما را فراهم اورد