مشاوره حقوقی رایگان - دعوا

سلام خسته نباشید من یکی باهام دعوا کرد در حد سه کبودی بود دیه کمتر از یه تومنه شیصد تومن رای قطعیش اومد مقدار دیه ش ولی هنوز پرداختش نکرده اجرای احکام میگه تا یه سال دیگه فرصت داره پرداختش کنه مگه نباید فورا پرداخت بشه؟ ممنون جوابمو بدین

پاسخ ها :

محمود سن سبلی

جناب آقای محمود سن سبلی:

با سلام طبق قانون مجازات اسلامی مهلت پرداخت دیه در جرایم عمد یک سال قمری از زمان جنایت است ولی دیه باید به نرخ روز پرداخت شود.

حمید قلیزاده

جناب آقای حمید قلیزاده :

سلام . اجراي حكم محكوميت ديه در جرايم عمدي و غير عمدي و خطاي محض معلوم و مشخص است . بنابراين به ترتيب در جرايم عمدي يكسال از وقوع جرم ، جرايم غير عمدي ٢ سال و جرايم خطاي محض سه سال مهلت تعيين شده است .

یک وکیل

سلام خیر. اما نگران نباشید دیه به نرخ روز پرداخت خواهد شد