مشاوره حقوقی رایگان - دعوی نفقه و مهریه

با سلام. نامزد اینجانب دادخواست 110سکه، مهریه و نفقه داده و یک باب منزل مسکونی بنده بازداشت کرده، نامزدم از کلانتری استعلام گرفته که برادرم در منزل زندگی میکند. و حساب های بانکی من نیز مسدود کرده است که مجموعا خوشبختانه حدود 2میلیون در حسابم هست.
بنده در عسلویه مشغول بکار میباشم. درخواست دادم و قاضی خانه از بازداشت بیرون آورد، آیا نامزد بنده مجددا میتواند خانه بنده بازداشت کند؟ منزل مسکونی قیمت حدود 350 الی 400 میباشد. آیا اجرا گذاشته میشود؟
و بدلیل اختلاف تو چهار ماه اخیر 150هزار تومان به حساب ایشان واریز کردم. قبلا زیاد پول بحسابش زدم و خرید کردم. آیا نفقه مجموع حساب میکنند، یا همین مدت 4ماه؟
آیا طلا که واسش خریدم مبلغ 60 میلیون میشود به جای مهریه جایگزین کرد؟ آیا تقاضای اعسار بنده پذیرفته میشود. حقوقم 5میلیون تومان

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خانه قابل توقیف نیست مگراینکه ارزش خانه بیش از شیونات شماباشد مثلا یک خانه 1000متری که یکنفر درانجاساکن باشد
پولهایی که حساب زوجه ریختید را فیش انهاراپیوست پرونده کنید
طلاها رانمی توانید بجای مهریه استنادکنید