مشاوره حقوقی رایگان - در رابطه با چک برگشتی

سلام من چکم نزد فردی بوده که این چک قبلا برگشت خورده بود و من مبلغ چک را داده و لاشه چک را گرفتم و اصلاح کردم به مبلغ پنجاه میلیون دادم به فرد مذکور و گفتم قبل از موعد چک پول را به حسابش میزنم و چکم را میگیرم سپس من پول را بهش واریز کردم ولی ایشان چک را نداده به بانک بردن و از مخدوش بودن چک بر علیه من شکایت کردن که در دادگاه شورای حل اختلاف حکم به برائت من صادر شد ولی ایشان دوباره تقاضای تجدیدنظر کردن که در دادگاه استان مرا بازداشت و به قید ضمانت آزاد شدم گفتن حکم را چند روز آینده اعلام میکنیم بنظر شما این درست بود و حکم چه خواهد شد و مرا تفهیم اتهام نکردن گفتن نه جعل و نه کلاهبرداری و یارو هم که پولش را گرفته لطفا راهنمایی فرمایید با سپاس و آیا من میتوانم اعاده حیثیت کنم آخر جرم من چه بود؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " در فرض سوال احتمالا اتهام شما صدور چک بلامحل است . وقتی چک صادر می کنید وجهش را باید در سررسید در حساب جاری خود تامین نمائید و نه اینکه به حساب طلبکار واریز نمائید ! قرار داشتن لاشه چک در ید دارنده به منزله بدهکاری شماست مگر خلافش با ادله اطمینان آور ثابت گردد .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

شما چک بلا محل صادر کردید و موضوع مرتبط با قانون صدور چک و حسب مورد مواد7 به بعد قانون اخیر الاشاره خواهد بود. ضمنن چرا وقتی چک در ید شما بود رقم را تغییر دادید؟ و چرا حساب چک را پر ننمودید؟ باید به یاد داشته باشید در دوران به سر می بریم که نمی توان به اشخاص به راحتی اعتماد نمود.
می توانید برای مشاوره بیشتر وتقریر لوایح و یادرخواست های متبط با بنده و یا همکاران ارجمندم در دادراه تماس حاصل نمایید