مشاوره حقوقی رایگان - قبول نکردن حکم پایان ماموریت بسیجیان - آزاد سازی

با سلام
من دوشنبه توسط حوزه برای روز سه شنبه (امروز) برای شرکت در صبحگاه مشترک نیروهای مسلح (بسیج) شرکت کردم
که حوزه فراخوان داده بود
اما مدیر مدرسه نامه رو قبول نمیکنه و میگه که نباید میرفتی و مخالفت میکنه و میگه باید پدر به مدرسه بیاد تا تکلیفش رو مشخص کنن و درحالیکه پدر اگر بیاد خودش هم نوای مدرسه میشه و مخالفت میکنه

حالا میخوام بگید درصورتی که مدرسه قبول نمیکنه و میگه نباید بری من چه کاری انجام بدم؟

توی نامه قید شده که طبق مصوب 6631/72/م شورای عالی امنیت باید مدرسه اجازه بده و غیبت موجه ثبت کنه.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام "در فرض سوال ، محل تحصیل تحت پوشش آموزش و پرورش ، دستورالعملها و آئین نامه های انضباطی خودش را دارد و به موقع اجرا می گذارد منوط به اینکه با سایر قوانین ، تصویب نامه ها ، آئین نامه ها و دستورالعملهای ابلاغی بالا دستی تداخل ، تزاحم و مخالفتی نداشته باشد .

پرسشگر :

سلام
تا جایی که شنیدم بخشنامه از اداره آموزش و پرورش ابلاغ شده جهت آنکه با حضور دانش آموزان بسیجی مخالفت نشه

حمید قلیزاده

جناب آقای حمید قلیزاده :

سوال شما فاقد وجاهت حقوقی است . بهتر است درس خود را مقدم بر مسائل دیگر نمایید .