مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو

سلام. امیدوارم حالتون خوب باشه
سوال من درباره خرید خودرو در شهرستان و تعویض پلاک اون هست. آیا میشه جهت خرید خودرو به شهری به غیر از شهر محل سکونت خود مراجعه کرد و مراحل خرید خودرو و فک پلاک را انجام داد و خودرو رو با پلاک شهر محل سکونت خود پلاک کرده و انتقال داد؟ مثلا من که تهران میشینم برم یه ماشین تو اصفهان بخرم و مالک پلاکشو فک کنه و من ماشینو با پلاک تهران پلاک گذاری کنم و برگردم. اصلا میشه همچین کاری کرد؟ و اگر نمیشه، آیا میشه همون ماشینو با خودروبر به مرکز تعویض پلاک در تهران انتقال بدم و بعد شماره گذاری کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " سوال شما حقوقی نیست و به پلیس راهور مربوط می شود . از راهور محل سکونت خود استعلام شفاهی بگیرید . به نظرم مقدور نباشد .

عطاءاله  فتحعلي پور

جناب آقای عطاءاله فتحعلي پور :

سلام. اگر دارای پلاک فک شده قبلی خودرو هستید بله، در غیر اینصورت باید مدارک جهت احراز سکونت خود(مالک) ارائه تا پلاک خودروی شما صادر وتحویل گردد.

حمید قلیزاده

جناب آقای حمید قلیزاده :

مانعی برای اینکار وجود ندارد ولیکن پلاک خودروها بر اساس محل تولد ، محل سکونت صادر میشود .