مشاوره حقوقی رایگان - اخذ عقب افتادگی مستمری

با سلام
پدرم بازنشسته تامین اجتماعی از شرکت نفت بود و در سال 69 وفات یافت و مادرم مستمری وی را دریافت میکند تا سال 74 که ایشان هم وفات یافت تنها فرزند باقیمانده خانواده هستم که از کودکی دچار فلج اطفال شدم. نزدیک به 69 سال سن دارم دارای سه فرزند پسر و یک دختر هستم.
دو پسرم و دخترم متاهل هستند و یک پسرم از بدو تولد منگوليسم بوده که حال حدود 35 سال سن دارد.
در اثر نااگاهی از سال 74 که مادرم فوت کرد پیگیر مستمری نبودم و در سال 86 درخواست برقراری مستمری را برای خود دادم و از اواخر 96 مستمری برقرار شده است.
سوال من این است که با بیماریهای مختلفی که دست و پنجه نرم میکنم میتوانم عقب افتادگی حقوق مستمری را از سال 74 لغایت 96 دریافت نمایم.
با تشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

باید درخواست خود را به اداره مربوطه دهید با فرض مواردی که مطح کردید این امر شدنی است