مشاوره حقوقی رایگان - مفقود شدن چک

با سلام یک فقره چک را که بابت تسویه حساب و بنام خودم از محل کارم گرفته بودم (170000تومان) را قبل از رسیدن موعد گم کردم و سریعاً با حکمی که از دادگاه گرفتم جلوی چک را بستم لطفا راهنمایی کنید که چگونه میتوانم به حقم برسم. در ضمن دو سال از این موضوع گذشته است. با تشکر از مشاورین دادراه

پاسخ ها :

اميد علي  حميدي پارسا

جناب آقای اميد علي حميدي پارسا :

سلام-قانوناً چک جایگزین پول است و نمیشود بدون چک کاری کرد - ولی ممکن است در شورای حل اختلاف با سپردن تعهد به جبران خسارت ناشی از پیداشدن چک , صادر کننده را محکوم کرد -(اگر کپی چک باشد کا راحت تر میشود

حمید قلیزاده

جناب آقای حمید قلیزاده :

سلام . چنانچه اصل چك را مفقود نموده ايد تنها راه جهت احقاق حقوقتان طرح دعوي مطالبه وجه با استماع شهادت شهود است . اميدوارم به نتيجه دلخواهتان برسيد.