مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم نامه ملکی قدیمی

طبق تقسیم نامه قدیمی موجود که در اداره ثبت و احوال است یک پلاکی ملکی خیلی قدیمی برای پدربزرگ ما مشخص شده است ولی ما به تقسیم نامه دسترسی نداریم و زمینهایی که در اون مشخص شده ان الان وسط شهر بصورت باغ هستن و ظاهرا هم هیچ صاحبی ندارند. ما چطور میتوانی اعاده حق بکنیم و ببینیم که آیا زمینهای برای ما هستند یا نه؟؟ ممنون میشم از راهنماییتون

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

چه‌مدرکی غیر از تقسیم‌نامه‌دارید؟بدست‌اوردن‌تقسیم‌نامه‌هم‌کاردوشواری‌است