مشاوره حقوقی رایگان - ملک

باسلام و عرض احترام؛ در سال ٩٤ برای دريافت سند ثبتی به مسكن شهرسازی مراجعه كردم متراژ آن طبق مبايعه نامه 200 متر و دو بر بود مسكن گفتند مجبور به خريد ٧٠ متر اضافی در امتداد آن هستم برابر كارشناس سه نفره بهای آن را پرداخت و سند آن تجميع و ابتدا به اسم مسكن صادر گرديد پس از چند سال با معرفی مسكن جهت انتقال به نام خود به دفترخانه معرفی شدم در استعلام شهرداری متوجه شدم،٢٩متر از زمين خريداری شده خيابان است وقتی به مسكن برای دريافت خسارت مراجعه نمودم گفتند باقيمانده نيز تجاری است اصلاً نمی فروشيم و هركاری دوست داری بكن حالا پس از چند سال وجه من ارزش آن روز را ندارد و از طرفی فروش زمين مسكونی و با اصرار آنها فروخته شده لطفا ًراهنمايی بفرمائيد برابر چه قوانينی و به چه طريق حق خود را بستانم.

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام قسمتی از سوال مبهم هست.جهت دریافت راهنمایی دقیق میبایست دقیق بنویسید