مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه 35 سال خدمت

باسلام
من در یک شرکت ریخته گری کار میکنم که 22 سال سابقه سخت زیان آور و 13 ماه عادی و 2 سال سابقه خدمت سربازی (22 سال سابقه سخت زیان آور به این ترتیبه که 15 سال سخت زیان آور بعد 13 ماه عادی دوباره سخت و زیان آور) من میتوانم با ضریب 1/5 درصد سابقه سخت زیان آور و بقیه بیمه عادی و سربازی با 35 سال بازنشسته شوم.. الان من 44 سن دارم. ممنون

پاسخ ها :

سیدبکتاش حجتی

جناب آقای سیدبکتاش حجتی :

با درود و احترام خدمت شما هموطن عزیز
اوّل.شما اگر 20 سال متمادی یا 25 سال متناوب سابقه کار سخت بازنشسته بشین.
دوّم. با توجّه به توضیح شما، به نظر میرسه که 20 شما متمادی نیست. بنابراين سابقه کار سخت شما باید 25 سال بشه.
سوّم. این مشاوره با توجه به اطلاعات شما داده شده و قطعیت مشاوره حضوری با رویت مدارک را ندارد.
پیروز باشید