مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل خودرو ثبت نامی در ...

سلام
بنده یک دستگاه خودرو برلیانس ثبت نام کردم با موعد تحویل آذر ماه 97 که نه تنها پس از گذشت 5 ماه از موعد دعوتنامه ای ارسال نشد که گفتن امکان تحویل خودرو نیست و به جای آن از دیگر محصولات... رو جایگزین کنید.
آیا با شکایت قضائی از ... و مجموعه ... ... میتوانم خودرو ثبت نامی خودم رو دریافت کنم؟؟

پاسخ ها :

حسین یاوری

حسین یاوری :

بستگی به قوانین ملی و همچنین قرارداد دارد که معمولا در این موارد به نفع آنهاست