مشاوره حقوقی رایگان - مراحل رسیدگی در امور مواد مخدر تا چه حد و کدام مرحله امکان رسیدگی دارد

بنده توسط گشت متوقف و بعد از تماس 10 دقیقه اقدام به بازرسی و حضور یگان امداد و بخواست مامور گشت اقدام به بازرسی توسط مامور یگان و دستبند زده اند که رییس می آید، هیچ گونه مورد ممنوعه از بنده کشف نشده است، رییس آگاهی 15 دقیقه بعد آمده بدون سوال دستور انتقال به کلانتری داده که یگان امداد از همانجا ترک محل کرده و سرباز موتور سیکلت را آورده است، بعد نیم ساعت رییس آگاهی آمده و بعد از پرسیدن مقصد عدم دلیل بازداشت بنده حین دست دادن با ماموران به طرف من برگشته و کیسه فریزر مواد در ته آن که از کشف مامور گشت از من اعلام نموده که بنده بی اطلاع میباشم و بدون اینکه در گزارش از آگاهی یا یگان بحثی باشد اقدام به بازداشت بنده و دادیاری برده شده ام که حتی در آنجا توجهی به اظهاراتم نشده و تا آنجا هم اثر انگشت در هیچ برگه کلانتری یا دایره مخدر در کلانتری و دادیاری و برگ قرار صادره ندارم، بازپرسی دستور تحقیقات داده که آنجا اول با اختیار قانونی و در مرحله دوم تحت اجبار اقرار کذب گرفته اند که صفحه دوم برگ بازجویی را محرز در ادامه برگ تحقیقات دوم قرار داده اند، و اما در بازپرسی توسط مامور زندان برگه را به من در سالن اجتماع عموم تحویل بنده داده و بعد از تکمیل توسط مامور زندان به بازپرسی تحویل داده شده است، و دادرسی نیز با کارمند دفتر 103 جزایی در دفتر در ق سوال کوتاه اخذ آخرین دفاع را گرفته و اقدام به صدور رای کرده، اعتراض به تجدید نظر داده و اخذ تامین گذاشته و آزاد شده اول بدلیل عمل جراحی به جلسه نتوانسته حاضر شود ولی یک چهارم رای را تخفیف داده است، و اعاده دادرسی در دیوان با چند برگ کپی برابر اصل با ماده 747 داده ام که رد شده است، ولی هیچ یک از این اقدامات قید شده بالا نوشته نشده اند، حالا چه اقدامی بکنم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

تمام اقدامات ممکنه را به انجامم رسانیده اید و اگر مواد به شما تعلق نداشته باشد از خدمات وکیل بره می بردید بهتر بود در این خصوص باید پرونده شما مطالعه شود