مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

با سلام مدت 7 ماه به واسطه شغلم (مشاور و مسئول مدرس) با يكی از اوليا در ارتباط بودم و ايشون با واسطه ای شماره همراه بنده را پيدا كردند و تقريبا هفته ای دوبار ايشون با همراه بنده تماس داشتند و هر دفعه بين 2 تا 3 دقيقه در ارتباط با وضع فرزندش و مشكلات خانوادگيش مكالمه داشتند و تعداد كمی هم پيامك ارسال كرده اند. بنده نيز شايد هر ماه يك يا دوبار با ايشون تماس داشتم. متاسفانه صحبتهای بنده با ايشون در ارتباط با سازش با همسرش به نتيجه نرسيده و ايشون به علت درخواست مهريه همسرشون را به زندان انداخته است.
حالا بنده نگرانم كه نكنه همسرش از اين موضوع سو استفاده كنه و شكايت رابطه نامشروع داشته باشه ؟
لازم به ذكر است كه مدت 5 ماه می باشد كه بنده هيچ تماسی با ايشون ندارم و ايشان نيز هردو هفته گاها تماس كوتاهی در ارتباط با فرزندش دارد
لطفا راهنمايی بفرماييد

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید متن پیامک ها بررسی شود