مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

شوهرم از من شکایت کرده با عنوان معاونت در ضرب وجرح و ورود به عنف و ... که توسط برادرانم انجام شده و من آنها را وارد خونه کردم و خود منزل را ترک کردم و اونا زدنش. منم در مقابل شکایت توهین و تهدید و افترا علیه شوهرم مطرح کردم.
بعد شوهرم اومده دادخواست تمکین داده و منم گفتم امنیت جانی ندارم مرا میزنه و توهین و تهدید میکنه و بیماری روانی حساسیت و شکاکیت داره.
اما سابقه محکومت کیفری نداره.
1،ایا بگم امنیت جانی ندارم تمکین شوهرم رد میشه؟
2،اگر شهود از بستگان بیارم که توهین و تهدید و کتک زده چی؟
3،اگه بگم هردمون علیه هم شکایت کردیم تا تعیین تکلیف پرونده کیفری تمکین نمیکنم می ترسم
4،اگر شوهرم شکایتشو نسبت به من پس بگیره چی؟باید تمکین کنم

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .صرف ادعا موجب عدم امنیت جانی نمیشود و این موضوع باید اثبات شود‌.و ضرب و جرح با شهود هم اگرچه بستگان باشند قابل اثبات است.در صورت عدم تمکین نفقه به
شما تعلق نمیگیرد