مشاوره حقوقی رایگان - تخلف در انتقال تخفیفات بیمه

با سلام
اینجانب خودروی خود را در تابستان 97 فروخته و مبلغ وجه را کامل دریافت کردم. در مبایعه نامه ذکر شد که کلیه تخفیفات بیمه شخص ثالث و بدنه که 70 درصد بود، متعلق به اینجانب بوده و خریدار حقی از آنها ندارد. متاسفانه بیمه نامه خودرو را برای تعویض پلاک به خریدار دادم. در پیگیری های بعدی خریدار در ابتدا ادعا نمود که بیمه نامه را گم کرده است. ماه گذشته قبل از سررسید بیمه برای صدور المثنی و انتقال تخفیفات به خودروی دیگر به بیمه مراجعه نمودم. که متوجه شدم خریدار کلیه تخفیفات را به نام خود ثبت نموده است و بیمه هیچ گونه مسئولیتی در این مورد قبول نمیکند. خریدار نیز میگوید که تخفیفات را پس نمیدهد. از چه راهی برای پس گرفتن تخفیفات اقدام کنم؟ لازم به ذکر است که شورای حل اختلاف و اداره بیمه هردو این تخلف واضح را در حیطه کار خود نمی دانند.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

نباید به ایشان اعتماد می کردید. و این موضوع اداری است نه حقوقی