مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه بدون هویت

سلام.
شخصی هنگام بچگی وسط پدر به خانواده دیگری داده شده است. خانواده جدید برای این شخص شناسنامه و هویت جدید گرفته و این شخص کل زندگی خود را با این هویت زندگی کرده است. اکنون چند سالی که پدر اصلی این شخص فوت شده است و این شخص که زن مطلقه است برای ارثیه خود میخواهد اقدام کند.
این شخص 7 برادر دیگر دارد که فقط با یکی از آن ها تنی و 6 تای دیگر ناتنی هستند و مادر دیگه ای دارند که زنده هست و حقوق همسر خود (پدر این شخص) را میگیرد.
حال این شخص قصد دارد هم برای گرفتن نصف حقوق پدر خود، هم برای گرفتن بقیه ارث که یک خانه و مغازه از پدر باقی مانده اقدام کند.
لازم به ذکر هنوز کارهای انحصار وارثت انجام نشده است.
آیا این شخص برای گرفتن حقوق خود بایستی به هویت اصلی خود بازگردد؟در صورتی که اینکار لازم است آیا پس از گرفتن هویت اصلی و گرفتن ارثیه خود میتواند مجدد به نام و نام خانوادگی قبلی خود بازگردد؟
آیا برادران این شخص میتوانند از حضور در دادگاه برای شهادت دادن که این شخص خواهرشان است امتناع کنند؟
به طور کلی روند این شکایت چیست؟ اول برای چه موضوعی بایستی شکایت شود؟
حقوق ماهانه؟ املاک باقی مانده؟ اثبات هویت اصلی؟
با تشکر ویژه از شما

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در این خصوص به وکیل مراجعه نمایید