مشاوره حقوقی رایگان - هبه غیر معقول و غیر شرعی

من وکالتی مدنی دادم به خریدار آپارتمان زیرین خودم که ساخته بودم.
در وکالت نوشتم. شما ملک خودت را میتوانی بنام خودت کنی.
و ملک مرا با اخذ ثمن فقط به بانک ... بفروش
ایشان بخاطر آزاد کردن ملک خودش که در رهن بانک بوده.
ملک منو هبه کرده به بانک که سند خودش را آزاد کنه.
و سند زده به نام بانک بدون هیچ قرارداد فروشی و تقاضای که از بانک کرده. شما ملک مرا آزاد کنید و من در مقابل ملک موکل را بنام شما میکنم. موجود هست.
و در ضمن هیچ گاه اجراییه هم بابت در رهن بودن ملک من صادر نشده.
آیا میشود وکالت و انتقال سند را بخاطر هبه غیر شرعی از دادگاه خواست

پاسخ ها :

یک وکیل

ظاهرا ایشان ملک شما رو در ازای پول رهن به بانک فروخته و به نظر میرسه شما باید از ایشان مطالبه ثمن ملک خود را بکنید اما باید وکالتنامه بررسی و مطالعه گردد تا بتونیم به شما بهتر مشاوره دهیم

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.