مشاوره حقوقی رایگان - فرار از خدمت

با سلام، بنده سرباز سپاه بودم و حدودا 7 ماه از خدمتم رو رفتم و 6 ماه پیش دیگه خدمتم رو ادامه ندادم، الان میخوام برگردم و باقیمانده سربازیمو ادامه بدم و میگن باید برم دادگاه، یه سوال داشتم بخوام برم دادگاه و اگه زندانی برام رد کنن میتونم بجاش جریمشو بدم، حدودا چقدره ؟ و اینکه پدر بزرگم بازنشسته ارتش هست و می تونه بیاد فیش حقوقی ارائه بده آیا با فیش حقوقی میشه ؟ و اینکه اگه با فیش حقوقی میشه فقط کافیه فیش حقوقیشو بیاره دادگاه یا نه باید بره از کانون بازنشستگان ارتش فیش حقوقی خاصی یا نامه ای یا کلا کار خاصی نیازه انجام بده؟ ممنون میشم اگه کامل توضیح بدید چون میخوام این هفته برم و قبل از اقدام میخوام کاملا مطمئن بشم و بعد دادگاه برم.

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام فرار از خدمت جرم بوده و علاوه بر مجازات حبس اضافه خدمت هم دارد .و تا قطیعیت رای میتوانید با کفالت پدر بزرگتان آزاد باشید .صرف ارایه فیش و قبول کفالت ‌کافی است