مشاوره حقوقی رایگان - مصرف مسکر

با توجه به نتیجه مثبت تست الکل پلیس راهور (سرنشین)، اقرار در کلانتری و دادسرا ولی انکار در دادگاه ارشاد، آیا امکان تغییر رای در دادگاه تجدید نظر وجود دارد؟ هیچ راهی برای تبرئه شدن نیست؟ ضمنا بار اول بود و هیچگونه سابقه کیفری وجود ندارد

پاسخ ها :

علیرضا اکبری

جناب آقای علیرضا اکبری :

با سلام؛ امارات به اندازه ای هست که موجب علم قاضی به وقوع جرم، و در نتیجه صدور حکم مبنی بر محکومیت شود.

یک وکیل

سلام " در حدود اقرار در صورتی اعتبار شرعی دارد که نزد قاضی محترم دادگاه کیفری انجام گیرد .

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

امکان تبرئه شما وجود دارد چرا صرف تست الکل نمی تواند دلیل باشد و حدود با شبهات ساقط خواهد شد و اقرار باید نزد قاضی صورت گیرد

عليرضا  نموي

عليرضا نموي :

با سلام ، در جرائمی همچون حدود ، اقرار نزد قاضی ملاک است و چون شرب خمر در زومره جرائم حدی میباشد ، لذا نزد قاضی باید اقرار نماید.