مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام همسر من قبل اینکه بیاد خواستگاری من کس دیگه رو دوس داشته و مادرش نذاشته ازدواج کنن. و الان 3 سال هست که زندگی مشترک دارم. میخواستم بدونم من اگه درخواست طلاق بدم. حق و حقوقم به طور کامل به من میرسه و در ضمن بچه ای هم نداریم

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله .مهریه ونفقه می توانید ولی طلاق حق زوج است و زوجه بایددلیل قانع کننده ای داشته باشد برای طلاق

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
طلاق به درخواست زن سخت ودشواراست وباید عسروحرج وسختی وتنگنا رادرادامه زندگی باشوهرتان رااثبات کنید