مشاوره حقوقی رایگان - s214

با سلام و سپاس.
ملکی داریم که در پهنه s214 قرار دارد با توجه به اینکه پهنه تجاری اداری و خدماتی میباشد آیا ما در ملک خود باید هم تجاری و اداری و خدماتی بسازیم. یا اینکه شهرداری تعیین کننده نو ع ساخت از لحاظ فقط تجاری و یا فقط اداری و یا فقط خدماتی میباشد لطفا راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

سیدبکتاش حجتی

جناب آقای سیدبکتاش حجتی :

با درود خدمت شما هموطن گرامی
باید در طرح تفصیلی که توسط شورای عالی شهرسازی به شهرداری‌ها ابلاغ میشه ببینید کدام کاربری رو براتون در نظر گرفتن. البته شاید ترکیبی از همه باشه. در هر صورت شما میتونید تغییر کاربری هم بدین.
موفق باشید