مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از کارت ملی برای مالیات

سلام کارگرم آهن میزنم دوماه پیش آهن فروش ازم کارت ملی گرفت کپی کرد امروز یکی گفت با کارت ملی تو آهن میخره مالیات به تو میاد لطفا راهنمای کنید من چکار کنم ررم مالیات بگم کارت ملی منا مسدود میکنه که سوء استفاده نکنه ممنون میشم راهنمای کنید لطفا

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

به اداره مالیات رفته و پیگیری کنید و در صورت درست بودن موضوع میتوانید در دادسرا شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند متاسفانه جای خاصی جهت استعلام نمی‌باشد زیرا ارگان های مربوطه زیاد هستند که در آن ها امکان سواستفاده متصور است.
منتظر ابلاغ باشید
میتوانید آگهی کنید که مفقود شده و از درجه اعتبار ساقط است.