مشاوره حقوقی رایگان - طلاق و درگیری

سلام زوج گوشی همسر خود را برداشته و به یکی از نزدیکان چندتا پیامک داده و جواب هم گرفته حال برای همسر خود شکایت کرده که رابطه نامشروع دارد در صورتی که پیامکها نه از طرف همسر فرستاده شده نه پیامک عاشقانه بوده حال زوجه باید چه کند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در ضمن با هم اختلاف دارند و زوجه مهریه خود را اجرا گذاشته و زوج راضی به طلاق نیست. آیا دادگاه زوجه را محکوم به ارتباط نامشروع میکند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه مواقعی ارتباط نامشروع گفته میشود؟؟؟؟؟؟؟؟ و ثابت نشود چه میشود کرد؟؟؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید متن پیامک ها بررسی شود
زنگ بزنید

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
صرف ارسال پیامک رابطه نامشروع نخواهد بود و باید ارتباط فیزیکی باشد .