مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام و تشکر فراوان. اگر گواهی عدم امکان سازش صادر شود. زوجه علی رغم محکومیت به تمکین خواهان طلاق یکطرفه باشد. در حالیکه زوج خواهان ادامه زندگی باشد.1-آیا حکم طلاق بدون اذن زوج صادر میشود؟ 2- آیا دادگاه خواهد گفت هم طلاق صادر شود و هم اینکه مرد تمام مهریه را بدهد ؟
خواهش میکنم مرا راهنمایی کنید.
ان شاء الله همیشه سلامت باشید.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
دادگاه باید درحین صدوررای یا گواهی عدم امکان سازش تکلیف حقوق مالی زن رامشخص کند واگر طلاق توافقی باشد زن وشوهر باید درخصوص حقوق مالی زن وطلاق باهم توافق کنند