مشاوره حقوقی رایگان - جلب ثالث

سلام بنده مبلغ 100میلیون مطالبه وجه چک دادخواست دادم و خوانده محکوم به پرداخت گردید لذا بعد از صدور رای خوانده دادخواست جلب ثالث داده و همان شعبه تعیین وقت رسیدگی کرده آیا دادخواست جلب ثالث صحیح است و اگر دادخواست صحیح نباشد با توجه به اینکه 22روز گذشته من میتونم تقاضای صدور اجراییه کنم ممنون از پاسخ شما وکلای مجرب

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
دادخواست جلب ثالث باید قبل از صدورحکم به دادگاه ارسال شود اگر بعدازصدورحکم چنین دادخواستی به دادگاه ارسال شده باشد دادگاه بلحاظ عدم رعایت فرجه قانونی دادخواست ثالث راقراررد دادخواست ثالث را صادرمیکند ولی چنانچه رای دعوای اصلی هنوز قطعی نشده باشد محکوم علیه می تواند بااعتراض به رای وتجدیدنظرخواهی دادخواست جلب ثالث رانیز دردادگاه تجدیدنظرمطرح کند شما برای درخواست صدوراجراییه باید رای قطعی شود