مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

باسلام.. ملکی را خریداری کرده ام و فروشنده هنگام معامله گفته که عقب کشی ندارد و در قولنامه هم نوشته شده که ملک فوق به ادعای فروشنده بدون عقب کشی میباشد... ولی موقع سند زدن متوجه شده ایم که 3متر عقب کشی دارد.. آیا میتوان پول 3متر را از فروشنده مطالبه کرد یا نه؟؟
ممنون

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله باستنادخیارتبعض صفقه ان مقداراز ملک که عقب کشی دارد بلحاظ غیر قابل تسلیم بودن باطل است و شما می توانید نسبت به ان بخشی که معامله تان باطل است مطالبه پولتان را مطالبه کنید