مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم

سلام من و همسرم با هم دعوا کردیم و همسرم چاقو برداشت من اومدم بگیرم ازش پیچوند انگشت کوچک من 25 بخیه خورد و انگشت حلقه 15 تا و ساق دستم 5 تا همسرم منو به بیمارستان برد ولی گفت تو بیمارستان اگه بگی من این کارو انجام دادم این دفعه میکشمت تو بیمارستان هم که پرسیدن همسرم گفت چاقو افتاده رو دستش و عصب انگشت کوچیکم آسیب دیده و من هیچ شکایتی نکردم الان 9 ماهه از این جریان گذاشته و ما کارمون به طلاق کشیده آیا من میتونم در این باب شکایت کنم و دیه دستم را بگیرم البته نامه بیمارستان رو دارم که دستم بر اثر افتادن چاقو اینطوری شده
ولی الان انگشت کوچک من هیچ حسی نداره و کامل جمع و بسته نمیشه اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با عنایت به اقرار موضوعی و همچنین گذشت مدت مدید از این رخداد بعید است دادگاه و پزشکی قانونی به این ادعای شما وقعی نشان دهند زیرا خودشما تایید نمودید که بر اثر افتادن چاقو دستتان آسیب دیده است.

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

میتوانید شکایت نمایید و تقاضای اتیان سوگند بنمایید