مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

با سلام
بنده حیاطی رو فرخته ام و بابت آن از طرف مقابل چند فقره چک اخذ نموده ام، سپس با اتکا به مبلغ این چک ها وارد معامله شده و یک دستگاه آپارتمان خریداری نموده ام و چند فقره چک (چک های خودم) را در این معامله داده ام. اکنون خریدار حیاط نمی تواند چک ها را واریز نماید از این رو من هم نمی توانم چک های خودم را پاس کنم. ضمن اینکه فروشنده آپارتمان چک های مرا خرج کرده است و ماشیت آلات خریداری نموده است. بنده واقعا دارم آبرو و حیثیت 70 ساله ام رو از دست می دهم و شدیداً فشار روانی دارم. راهکار شما چیست؟
لازم به ذکر است ضرر و زیان فسخ معامله حیاطی که فروختم 15 میلیون تومان و ضرر و زیان فسخ معامله آپارتمانی که خریده ام 105 میلیون تومان (معادل یک سوم کل مبلغ) در قولنامه در نظر گرفته شده است.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
متاسفانه چک وصف تجریدی دارد و باید محل آن تحت هر شرایطی پر شود تا با مخاطرات جزایی و حقوقی مواجه نگردید. شرایط فسخ نیز موضوعی جداگانه دارد که باید به صورت کارشناسی در این مهم گنجانده شود
پیشنهاد می نمایم در این خصوصو حتما با وکیل تماس حاصل دارید و یا به صورت حضوری پرونده را به سمع و نظر ایشان برسانید.
شما می توانید با بنده و یا همکاران محترم دادراه در این خصوص تماس حاصل فرمایید.

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال لازم است هر دو مبایعه نامه شما ( فروش مستغلات و خرید آپارتمان ) توسط وکیل متخصص ملاحظه و مطالعه شود تا بر مبنای مفاد و شروط قرارداد بتوان مشاوره اطمینان بخش و راهکار قانونی ارائه نمود .