مشاوره حقوقی رایگان - احقاق حق

باسلام بنده دوسال قبل دادخواستی علیه یک سازمان نظامی به دیوان تنظیم کرده بودم که خواسته اولم استخدام بصورت رسمی بود و خواسته دوم پرداخت حق و حق و پاداش و حق بیمه از سال 91.5.21 بود بعد از دوسال رای صادر شد که درخواست اول شما بدلیل عدم شرکت در آزمون و مصاحبه حق استخدام برای شما ایجاد نمیکند ولی در درخواست دوم باتوجه به اینکه فعالیت شما محرز شده ورود شکایت صادر شده. بیست روز برای اعتراض فرصت داده شده. خواستم از شما راهنمایی بگیرم که روند پرونده چطور میشه بعد از بیست روز چکار باید کنم. ممنون از همه وکلای عزیز دادراه. یاعلی

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

شما در زمان بیست روز از تاریخ ابلاغ رای فرصت اعتراض یا تجدیدنظر خواهی دارید پس از 20 روز در صورتی ک اعتراض نکنید رای شما قطعی میشود