مشاوره حقوقی رایگان - غیر قابل تجدید نظر خواهی بعلت اینکه مقدار دیه کمتر از ده درصد دیه کامل است.

رای دادگاه نخست: بزه انتسابی را محرز و مسلم دانسته و متهم را به پرداخت دیه ظرف یکسال از وقوع بزه محکوم می نماید.از حیث جنبه عمومی به لحاظ فقدان ادله کافی برای انتساب جرم به متهم توجها عدم احراز قیود ماده 614 از قانون مجازات اسلامی و با تکیه بر اصاله البرائه و اصل 37 قانون اساسی و ماده 4 قانون آیین دادرسی کیفری و ماده 120 قانون مجازات اسلامی و مستندا به ماده 265 حکم بر برائت متهم موصوف صادر می نماید.
رای تجدیدنظر: با توجه به اینکه میزان صدمات وارده بر اساس گواهی پزشکی قانونی (صرفنظر از صحت یا عدم صحت رای بدوی در این قسمت) کمتر از یک دهم دیه کامل است قطعی و غیر قابل تجدید نظر خواهی می باشد.
لازم به ذکر است بنده دلایل کافی و شهود برای اینکه ادای وی دروغ و ساختگی هست ارائه کرده بودم.
سپاسگزارم از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در شرح ماوقع حکم صادره در پرونده شما سؤالی مشاهده نمی گردد . بابت جنایت عمدی به پرداخت دیه ظرف یکسال قمری محکوم شده اید و از بابت جنبه عمومی جرم هم برائت حاصل نموده اید و اعتراض شما هم به حکم پرداخت دیه بی مورد بوده چونکه محکومیت به پرداخت دیه از نصاب مقرر کمتر و رأی قطعی و غیرقابل اعتراض بوده است و رأی مذکور از حیث تعیین دیه مطابق موازین قانونی صادر گردیده است .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام

به گمانم این شرح ارایه شده از شما به تقاضای یکی از همکاران محترم صورت پذیرفته چرا که ایرادی در حکم دیده نمی شود که بتوان به آن خدشه ای وارد نمود