مشاوره حقوقی رایگان - چک

با سلام؛
مبلغ ٩٠٠ هزارتومان چک بنده برگشته خورده، در صورتيكه بنده ٣٥٠ هزار تومان فقط بدهی دارم، ولی طرفم شكايت كرده و غيابی رای گرفته و محكوم به پرداخت شدم البته تا يک هفته فرصت اعتراض دارم،
لطفاً مرا راهنمايی كنيد تا لايحه دفاعيه و يا واخواهی را طبق ماده چند بنویسم؟؟؟ بتوانم از خودم دفاع كنم و اصل بدهيم را پرداخت كنم.
يک دنيا ممنونم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال واخواهی و سپس تجدید نظر خواهی شما جز اتلاف وقت و هزینه نتیجه ای بر آن مترتب نیست چونکه سند بدهی شما چک لازم الاجراست . بدهی ناچیز 900 هزار تومانی را پس از قطعیت حکم و ابلاغ اجرائیه و ظرف مهلت 10 روزه اجرای حکم بپردازید و ختم ماجرا نمائید . تقاضای اعسار شما هم پذیرفته نمی شود چونکه مبلغ بدهی ناچیز است .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.چنانچه می توانید ثابت کنید فقط این مبلغ بابت همین چک بدهکار هستید ،دادخواست واخواهی بدهید.ولاغیر.یاالله

مسعود زارعی

جناب آقای مسعود زارعی :

دوست گرامی اولا هر مبلغی که داخل چک نوشته شود نشان دهنده بدهی شما میباشد مگر اینکه در دادگاه اثبات نمایید که کل مبلغ یا مقداری از آن را به طلبکار پرداخت نموده اید و اگر رسید دارید آن را ارائه دهید.دوما چطور شما چک مبلغ 900 هزار داده اید ولی ادعا میکنید 350 هزار بدهی دارید؟