مشاوره حقوقی رایگان - دزدی اموال خانه در رهن

با سلام
سال گذشته آپارتمانی را از یک فرد خریداری نمودم و طبق توافق همان شخص به مدت یکسال ملک را مورد رهن قرار داد. ماه گذشته تاریخ پایان قرارداد سررسید و ایشان تلفنی درخواست تعویق تخلیه برای 1 ماه رو داشتن و ما هم قبول کردیم.
امروز که برای تحویل ملک مراجعه کردیم متوجه شدیم مستاجر کولر و پکیج خونه رو عوض کرده و یک جنس خراب و داغون رو جایگزین کرده. و خودش هم قبول داره که اینکار رو انجام داده و ادعا بر این داره که من گفته بودم خونه کولر و پکیج داره نگفته بودم چه جور کولری !
آثار تخریب و جا به جایی اموال هم روی دیوار کاملا مشهود هست. ما هم از تحویل خانه امتناع کردیم و میخواهیم مبلغ ودیعه را به حساب دادگستری واریز نموده و ادعای خسارت کنیم. اما نمیدانیم بدون فاکتور دستگاه ها دادگاه ادعای خیانت در امانت رو قبول خواهد کرد یا نه؟ ضمن اینکه الان ایشان ادعا دارن که شکایت خسارت عدم تحویل از یک ماه قبل میگیرم !

پاسخ ها :

محمود  مسعودي

جناب آقای محمود مسعودي :

سلام .اگر شاهد در زمان تحویل داشته باشید قابل پیگری هست. همزمان می توانید دعوی حقوقی خسارت طرح کنید و با سپردن خسارت احتمالی وجه ودیعه را توقیف کنید.