مشاوره حقوقی رایگان - راجع به پرونده اجرایی !؟

بنده درسال ٨٨ اجرايیه برام از اجرای سپيدان صادر شد! اتهام فروش مال غير بود! زمانيكه اجرای رد مال بردم ! ملك كلا در تصرف شخصی ثالث ( خريدار سوم ) بود و حاضر به تخليه نشد !؟ در حين اجرا و امتناع متصرف ! متهم اعاده دادرسی داد حكم اجرا متوقف شد ! ٨ سال گذشته ! حكم بدوی تاييد شد (در حق بنده) دوباره اجراييه رد ملک اول برج ٤ سال ٩٦ برام صادر و به متهم و متصرف ملك ابلاغ شد ! سه روز بعد رفتم اجرای ديدم قاضی دستور توقف داده ! به يه دليل واهی ! ضمنا متصرف تقاضای ابطال معامله كرده ! يد قبل از وی نيز حكم قطعی در حال اجرا دارند ! ثمن به خريداران پرداخت شده ! تقاضای راهنمايی دارم. سپاس

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.مورد شما وموارد مشابه آن از مواردی است که متأسفانه در دادگستری رایج شده است.لذا پیشنهاد می کنم جهت این موضوع به یک وکیل مجرب ومتعهد مراجعه بفرمایید.یاالله