مشاوره حقوقی رایگان - امتناع فروشنده موتورسيكلت از دادن سند موتور به خريدار

با سلام
موتور سيملا صفر كيلومتر از يك مغازه موتور سيكلت فروسی خريداری کرده ام و موتور را تحويل گرفته ام و مبلغ آن را كامل پرداخت كرده ام
فروشنده گفت سند موتور رو كمپانی بايد صادر كنه و به ما بدهد؛ در حال حاضر بيشتر از دو ماه از اين قضيه می گذرد و ايشان تلفن هايش را پاسخگو نيست و سند را به اينجانب تحويل نداده است.
با توجه به اينكه از پليس 10 استعلام گرفتم و خفتت كه موتور به نام بنده هست چطور می توانى سند را از ايشان بگيرم؛ فروشنده به دليل نامعلوم از دادن سند به بنده امتناع می كند ؛ علت چيست ؟
ممنون

پاسخ ها :

مهدي  خسروي

مهدي خسروي :

استان :

عرض سلام
شما می بایست اقدام به طرح دعوی با موضوع الزام به تنظیم سند رسمی علیه بایع و کمپانی نمایید