مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

با سلام. بنده حکم تمکین همسرم رو گرفتم حالا از طریق کلانتری شکایت کرده و ادعا میکند که من او را زدم ولی اصلا توی دادگاه گفت شاهدی نداره خواستم بدونم میتونه نفقه بگیره
و بنده در برج 7 سال 97 ماشین ثبت نام کردم و 14 میلیون تومان ریختم ولی فعلا حواله ماشین رو دارم خواستم بدونم میتونه از مراجعه قضایی ماشین رو از من بگیره

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
به زنی که حکم تمکین برعلیه اش صادرشده نفقه تعلق نمیگیرد
ولی اگر اثبات شودکه باعذرموجه تمکین نمی کند نفقه بهش تعلق میگیرد
دردعاوی ومحکومیت های مالی هرچیزی که مالیت داشته باشد قابل توقیف است