مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

با سلام دوست شوهر بنده رادرسال 93 درحالی که او درمنزل خود خواب بود با 30گرم مواد شیشه میگیرند بعد از11ماه در دادگاه اسم شوهر من را داده بود با وجود اینکه مدرکی که بتواند اثبات کند نداشت و شوهر من هم سابقه مواد ندارد بازهم دادگاه به آن آقا 5سال حبس و به شوهر من 10سال حبس و 6میلیون جریمه و 74 ضربه شلاق داد ما پرونده را به دیوان عالی فرستادیم بعد از چندوقت جوابش این بود که قابل رسیدگی در این مرجع نمیباشد حال اگر راهی هست میشود راهنماییم کنید. باتشکر

پاسخ ها :

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

سلام سرکار خانم
موضوع بدون مطالعه پرونده و استخدام احدی از همکاران محترم قابل پاسخ نمیباشد.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این مووع نیاز به بررسی ماهوی و مطالعه دقیق پروند دارد پیشنهاد می کنم از توانایی همکاران محترم و یا بنده در این خصوص بهره مند شده و موضوع را به وکیل ارجاع نمایید