مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست دریافت قیمت به روز جای خانه

با سلام. بنده در سال 1390یک قطعه ملک جای خانه را با سند رسمی خریداری کرده و سند رسمی نیز طبق مقررات به نام اینجانب انتقال یافته. اخیرا اداره ثبت اسناد اعلام کرده که سند ملکی شما به علت اشتباه متصدیان وقت صادر شده وملک فوق عملا موجودیت ندارد سوال بنده اینست که آیا بنده میتوانم طبق قانون قمیت به روز مشابه ملک فوق را از فروشنده و یا از اداره و یا هر دو به عنوان عدم موجودیت زمین از طریق دادخواست حقوقی دریافت نمایم با تشکر

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

اگر ملک خریداری شده موجود نباشد یا متعلق به شخص دیگری غیر از فروشنده باشد میتونید ضمن درخواست بطلان معامله، قیمت پرداختی و خسارات وارده شامل افزایش قیمت رو نیز مطالبه کنید
پیشنهاد میکنم از وکلایی که در شهر محل اقامتتون هستند مشاوره بگیرید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگرچه که می توانید در این خصوص حسب مورد قیمت به روز ملک را مطالبه نمایید اما توصیه اکید می کنم به همراه مستندات پرونده حتماً از تجربه و توان کاری وکلای محترم و همکاران ارجمند بهره ببرید چرا که ممکن است در این راه متضرر گردید.
شما می توانید برای مشاوره بیشتر با بنده و یا همکاران ارجمندم در دادراه تماس حاصل فرمایید