مشاوره حقوقی رایگان - باسلام

بنده حدود 7 سال پیش بعد فوت همسرم ازدواج مجدد داشتم و صاحب یک دختر 6 ساله که همسرم بخاطر خلاف فروش مواد مخدر بعد به دنیا امدن دخترم نتونستم باهاش زندگی کنم و ایشانم میخواست تلافی کرده باشه تمام مدارک صیغه نامه گواهی ولات دخترم برده متاسفانه من نمیتونم نه ادرس ازشون پیداکنم و نه میتونم شناسنامه دخترم بگیرم امسال باید مدرسه بره از شما نازنین تقاضای کمک و راهنمایی میخوام ممنون یاعلی

پاسخ ها :

حسین صوفی

حسین صوفی:

شما بدوا می بایست دادخواستی تحت عنوان اثبات رابطه زوجیت مطرح و با اثبات موضوع از طریق طرح شکایت کیفری اقدام نمایید
البته در صورت ثبت رسمی صیغه نامه میتوانید المثنی آن بگیرید و نیاز بهاثبات رابطه زوجیت نخواهید داشت