مشاوره حقوقی رایگان - الزام به سند

سلام خسته نباشید بنده یک موتور از شخصی به قیمت 5200000 تومان خریداری کردم و قولنامه ای دستی نوشتیم و فقط بنده و ایشون امضا کردیم و 700000 هزار تومن از پول رو برای سند گذاشتیم ولی متاسفانه الان بعد از سه ماه هنوز سند نزده چون صاحب موتور خودش نیست و قیمت موتور هم افزایش داشته بنده باید چکار کنم تا به حق خودم برسم. ممنون از سایت خوبتون.

پاسخ ها :

مهدي  خسروي

مهدي خسروي :

استان :

عرض سلام
شما باید دادخواست الزام به تنظیم سندرسمی علیه فروشنده و مالک مطرح نمایید