مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه

باسلام، با همسرم به مشکل خوردم و ایشان هب بنده خیانت کردند، زوجه هستم و 17 سال با ایشان زندگی کردم. منزلی که در ان زندگی میکنیم بنام بنده هست که هشت سال پیش خریداری کردیم. آیا همسرم میتونه ادعا کنه خونه مال ایشان هست و بنام بنده بوده ؟ خانه دارای وام هست و هرماه ایشون پرداخت کردن، آیا میتونه ادعای خیانت در امانت کنند؟

پاسخ ها :

عطاپورمقدم    یاسمن

سرکار خانم عطاپورمقدم یاسمن :

سلام ایشان میتوانند تحت هرعنوانی ازشماشکایت کنند اما اثبات اتهام انتسابی به شما در رابطه باخیانت درامانت باتوجه به توضیحات شما امکان نداردو اگرسندملک به نام شما تنظیم شده وسندبه نام شماست شمابعنوان مالک قانونی ملک شناخته میشوید مگرایشان باارایه دلایل محکمی خلاف این موضوع اثبات کنند که به نظر من اگر نگوییم محال بسیار سخت است