مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره حقوقی

باسلام خدمت شما. مبلغ سه میلیون تومان بابت کالای فروخته شده از خانمی چک دارم که وصول نشده و اقدام کردم توقیف خودرو پرایدی به نام ایشان رو گرفتم و اقدامی بابت توقیف نکردم به این علت که قبل از من هم فرد دیگری برگه توقیف خودرو را داشته در حال حاضر پرونده بنده در شورای حل اختلاف به مراحل آگهی روزنامه رسیده و درجلسه هفته پیش مشخص شد فرد دیگری به نام شخص ثالث از من شکایت کرده که صاحب خودرو است با ادعای اینکه در اردیبهشت خودرو را خریداری کرده و سند به شورا ارایه داده که مالک خودرو هست و خودرو را از خانم خریداری کرده و در تعویض پلاک ماشین توقیف شده است شورای حل اختلاف طرف شخص ثالث را گرفته که ایشان صاحب خودرو هست و شما نباید توقیف میگرفتی، در راهنمایی و رانندگی توقیف از روی پلاک داده شده، فعلا پرونده سه تومن چک بنده فراموش شده و شورا طرف شخص ثالت را گرفته و پرونده بنده به عنوان خوانده درحال اجراست لطفا راهنمایی کنیدتا بتوانم به حق خود برسم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال و شرح ماوقع توصیه می شود در حوزه قضایی خود برای پرونده تان وکیل استخدام تا نیاز خود را به ارشاد و راهنمایی حقوقی مرتفع نموده و بتوانید از خود دفاع نمائید .

نگین کیانی

سرکار خانم نگین کیانی :

به فرض صوری نبودن معامله خودرو، مسءول استرداد وجوه پرداختی خریدار ، فروشنده می باشد که با علم به مدیون بودن اقدام به فروش خودرو پس از توقیف نموده است. توصیه میکنم برای دفاع از وکیل استفاده نمایید.