مشاوره حقوقی رایگان - آیا زوج میتواند طلاهایی که برای زوجه به عنوان هدیه خریده را پس بگیرد

سلام خسته نباشید ممنون از سایت خوبتون من زوجه حدود 2سال است که عقد هستم در یک سال اخیر بخاطر دخالت های زیاد مادر شوهرم مهریه و نفقم را گذاشتم اجرا حالا همسرم رفته دادخواست استرداد طلا داده همسرم قبل عقد یک حلقه به عنوان بله برون و یک گردن بند به عنوان زیر لفظی به من داده است دایی ایشان هم یک حلقه نگین دار به عنوان چشم روشنی به من داده عمو وپدربزرگشم هر کدام یک النگو سر عقد به من داده ام حالا همسر میگوید که طلا ها امانت بوده در صورتی که امانت نبوده درضمن من هم یک حلقه برای زوج خریده ام در جلسه‌ی اول دادگاه که شورای حل اختلاف به آن رسیدگی میکرد بنده گفتم که همه ی طلا ها را دارم حال پشیمان شده ام و نمیخواهم طلا ها را پس بدهم زیرا این آقا 2سال با زندگی من بازی کرده است خواهش میکنم منو راهنمایی کنید آیا در جلسه بعدی دادگاه میتوان بگویم که طلاها را فروختم و با پولش قسط وام ازدواج را دادم چه کار کنم که محکوم نشوم لطفا راهنمایی کنید چطور انکار کنم که طلا ها را فروخته ام در ضمن شورا حل اختلاف میگوید باید طلا هایش را پس بدی اگر شاهد بیاورد من باید چکار کنم به نظر شما طلا ها را بفروشم یا دیگه دیر شده ممنون از شما

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

هدایا و هبه در صورت موجود بودن و مطالبه واهب یا هدیه دهنده باید مسترد شود مگر اینکه طلاها را به دبگری انتقال داده باشید با فروخته باسید یا موحود نباسد.که چیزی بر عهده شما قرار نمیگیرد.اتهام خیانت در امانت به مورد شما نمیخورد و شرایط انرا ندارد.چون طلاها بعنوان امانت داده نشده بوده.

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

هدایا و هبه در صورت موجود بودن و مطالبه واهب یا هدیه دهنده باید مسترد شود مگر اینکه طلاها را به دبگری انتقال داده باشید با فروخته باسید یا موحود نباسد.که چیزی بر عهده شما قرار نمیگیرد.اتهام خیانت در امانت به مورد شما نمیخورد و شرایط انرا ندارد.چون طلاها بعنوان امانت داده نشده بوده. چ