مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو و یا پلمپ واحدهای غیرمجاز جمع اوری ضایعات و پسماند

باسلام باتوجه به قانون مدیریت پسماند ایا امکان توقیف خودرو یا پلمپ واحد صنفی غیرمجاز در زمینه جمع وآوری پسماند یا خرید و فروش ان وجود دارد یا خیر؟ پسماند و ضایعات در یک گروه قرار دارد؟ بر طبق ماده 46قانون اساسی میگه هرکس خرید و فروش مالی را انجام بده طرف صاحب مال خریداری شده است درخصوص خرید و فروش پسماند و ضایعات هم اینگونه است باتشکر از لطفتان

پاسخ ها :

یک وکیل

هر دو در صورت اثبات آلوده کنندگی و طی تشریفات قابل توقیفند