مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن منزل مستقل و رد حکم عدم تمکین

با سلام خدمت شما
خانمی هستم که 2 سال است جدا از شوهرم زندگی میکنم شوهرم الزام به تمکین گرفته با توجه به اینکه ایشون نفقه پرداخت نمیکرد و همچنین خونه مستقل ندارد و ایشان در منزل پدرشان ساکن هستن
آیا برای اینکه کارشناس خانه پدرشان رو ببیند و گزارش دهد که زوج منزل مستقل ندارد حضور زوجه هم در آنجا از نظر قانونی لازم است یا خیر؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. اصولا نیازی به حضور زوجه در کارشناسی نمی باشد ولی اگر حضور داشته باشید به نفع شماست.