مشاوره حقوقی رایگان - در مورد چك

با سلام و احترام
بنده دو سوال در زمينه چك داشتم
1-ايا قبل از بردن چك كه از شخص ناشناسي دريافت ميشود به بانك راهي وجود دارد كه بتوان مفقودي يا سرقتي بودن آن را استعلام نمود؟
2-راهي وجود دارد كه از شخصي كه صاحب چك است پس از دريافت چك وي بدليل غرض ورزي نتواند اقدام به مفقودي يا سرقتي بودن چك بنمايد در داخل چك چه جمله اي بايد قيد شود؟
با تشكر فراوان

پاسخ ها :

مسعود زارعی

جناب آقای مسعود زارعی :

با سلام خدمت شما در خصوص پاسخ سوال اول بله همان بانکی که چک را میبرید میتونه برای سرقتی یا مفقودی استعلام نماید در پاسخ سوال دوم نیازی به نوشتن جمله خاص یا قرارداد خاصی نیست و اعلام سرقت یا مفقودی چک بعد از تحویل چک به شما قابل پیگیر ی نمیباشد و امضای چک نشان دهنده عدم مفقود ی چک میباشد مگر اینکه چک در وجه شخص دیگر ی باشد

نگین کیانی

سرکار خانم نگین کیانی :

1- خیر 2-سوال نامفهوم است- هیچ جمله ای