مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

سلام هشت ماه پیش بعد از طلاق زن اولم دختر 43 ساله را صیغه یک ماهه نمودم و بعد از 10روز عقد دائم اش نمودم و فراموش کردم مدت باقی مانده را به او ببخشم و بعد از 18روز زندگی منزل بنده را ترک نموده و بعد از مدتی ابلاغیه ترک انفاق رسید و گفتم در صورت زندگی نفقه می دهم و به بهانه رفت و آمد زن اول و دیدن بچه هایم نمی تونم آنجا زندگی کنم چهار ماه قبل عدم تمکین دادم یک ماه پیش الزام به تمکین و اجاره نامه منزل جدید دادگاه به بنده ابلاغ نمود منزل جدید و اثاث البیت و به ایشان الزام به تمکین ایشان به شهر ما آمده و در منزل اقوام بعد از دو روز بنده متوجه شدم که با کارشناس دادگستری به منزل اجاره ای بنده رفتیم خانه نوساز و شیک را دیدن و رفتن و اثاثیه من محل زندگیم درخانه قبلیم می باشد و بعد از 10روز رای نهایی دادگاه آمد و بنده را به شش ماه حبس تعزیری درجه ششم به دلیل نداشتن اثاث البیت و خلف وعده محکوم کرده و 20 روز وقت اعتراض در تجدید نظر خواهی داده حال چه کنم با درخواست طلاق حکم باطل می شود راه حل چیست تا 96/9/25 وقت دارم با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال راه حلش اینست که یک سؤال واحد را 3 بار در سایت مطرح ننمائید ! اگر همکاران محترم تمایل داشته باشند به سؤال واحد شما ، پاسخ الکترونیکی مجانی ارائه نمایند طرح سؤال برای یک بار کافی است و طرح 3 باره سؤال واحد ، بی مورد و وجهی ندارد .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع خانواده توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.