مشاوره حقوقی رایگان - منع مداخله کارکنان

سلام
بنده مدیر عامل یک شرکت خصوصی سهامی خاص با 33درصد سهم هستم.
همسر بنده نیز در یک اداره دولتی به عنوان کارمند قراردادی فعالیت دارد و در شرکت بنده هیچگونه سهام یا عضو یا فعالیتی ندارد. آیا اگر بنده در مناقصاتی که اداره همسرم برگزار میکند شرکت کنم و قرادادی عقد کنم این مورد ربطی به مداخله کارکنان دولت دارد یا مشکلی از نظر رعایت این قانون پیش نمی آید؟
با تشکر از شما بابت وقتی که برای پاسخ میگذارید.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر ندارد
مگر اینکه همسر شما اعمال نفوذ نماید که در این صورت مشمول مجازات مقرر برای مداخله کارکنان خواهدد شد.
در هر صورت به یاد داشته باشید اگاهی از حضور همسرتان به عنوان عضوی از شرکت دولتی می تواند مستمسک شرکت های رقیب قرار گیرد.

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام بله میتوانید شرکت کنید. و هیچ ارتباطی ب همسر. شما ندارد