مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه چک

سلام 60 م از شخصی طلبکار بودم که برادرش با نوشتن قولنامه امضا و انگشت نموده و متعهد گردید که این مبلغ را طی سه فقره چک (چکها مال خانمش هستن) پرداخت کند.. در سررسید اولین چک خواهش کرد که چکا رو یک ماه تمدید کنم طبق قولنامه با امضا و اثر انگشت یک ماه تمدید و در قولنامه قید شد که درصورت پاس نشدن چکها حق اعتراض در محاکم قضایی را ندارد..‌ چکا رو گذاشتم اجرا، خانمش وکیل گرفته و اعتراض زده که من با شما حساب ندارم در صورتیکه شوهرش چکارو امضا کرده و متعهد شده طبق قولنامه که پرداخت نماید.... ایا چه کاری میتواند انجام دهد

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. اگر در قولنامه شماره چک یاد شده باشد ، یعنی خانم با رضایت اقدام به چک کشیدن نموده است وکسی اورا مجبور نکرده اگر فقط مبلغ بدهی در قولنامه امده باشد نیز مبلغ را باید به شما بپردازد.